Kadınlar 3.lig futbol takımlarının 10.hafta müsabakası 13 Kasım Sentetik Futbol Sahasında müthiş mücadele ile son buldu.Müsabakada Tekirdağ Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hazan Kadir KARDAŞ ve Spor Şube Müdürü Abdülkerim KASAP'ta  takımları desteklemek için protokolde yer aldı.

Müsabaka bitiminde KARDAŞ,Tekirdağ Gençlik Hizmetleri ve Spor Kulübü kadın futbolcularını ve Kulüp  Başkanı Bekir Ali EREN'i  tebrik etti. '' İnşallah Play Of'ta da aynı başarıyı aynı mücadeleci tavrınızı gösterirsiniz .Güzel bir sezondu.Şimdiye kadar  3 senedir en iyi dönemde olduğunuzu görüyorum.Hepinizi ayrı ayrı kutluyorum.''şeklinde sözlerini dile getirerek kadın futbol takımına baklava ikramında bulundu.

Tekirdağ Gençlik Hizmetleri ve Spor Kulübünün ev sahipliğini yaptığı karşılaşma da 69. dakika da Hatice  AYDIN, 73. dakikada da Rabia CANBAZ'ın golleri ile maç skoru 2-2 beraberlikle sonuçlandı.

Her iki güçlü takımında  karşılaştığı maçta galibiyet çıkmadı. Grubunda 1.liği ve 2.liği garantileyen 3.lig kadın futbol takımları bundan sonra 2.lig play-of’lar için mücadele verecek.

Sahada Yer Alan Kadın Futbolcularımız:

Teknik Sorumlu:Bekir Ali EREN

Kaleci:Elif BALCI

Defans: Dilara YILMAZ-Tilbe YORULMAZ-Elif SINAR-Emine GÖNÜL

Orta Saha: Çiğdem ORUÇ-Hatice AYDIN,Gözde KABUL,Tuğçe ÖZTÜRK

Forvet: Rabia CANBAZ-Yaren Ecem TERZİOĞLU

YEDEKLER:

YEDEK KALECİ:Yasemin Nur ÖZDEMİR

Gözde TELLİ

Pınar ÖZCAN

Ecrin Ecem BAŞKALE

Beyza DEMİR

Busenur ÇOŞKUN

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğümüzce kadın futbol takımımızı kutlar ve başarılarının devamını dileriz.