Türkiye Yüzme Federasyonunun faaliyet programında yer alan 13-14 yaş Erkek Bireysel Yıldızlar Yüzme Şampiyonası ve 13 yaş bayan Milli Takım Seçme Müsabakası 12-14 Mart 2018 tarihleri arasında İstanbul /Tozkoparan da  gerçekleştirildi.

İlimiz sporcularından müsabakaya katılan Berat ÇOMAK 14 yaş 100m sırtüstü branşında 01:06:43’lük derecesiyle Türkiye 8.si olurken,14 yaş 50m sırtüstü branşında Türkiye 4.lüğünü elde etti.

BUGÜN DÜNDEN DAHA İYİ OLMAK ZORUNDAYIZ.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Yüzme Antrenörü Samet ÖZEN ‘’Çalışmalarımızda ciddi zamanlar harcıyoruz.Daha çok antreman bizi daha iyi başarılara götürecek.Tüm sporcularım için  geçerli olan şu ki büyük hedefler koymazsak  adımlarımız aynı noktada sayar ve ilerleme durur.Bu yüzden başarmak için bugün dünden daha iyi olmak zorundayız.’’ Şeklinde sözlerini ifade etti ve  sporcusunu tebrik ederek başarılarının devamını diledi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğümüzce İlimiz sporcusunu ve üzerinde emeği geçen antrenör’ümüzü kutluyor,başarılarının devamını diliyoruz.