Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu  Yüzme Şampiyonası 24-26 Nisan 2018 tarihleri arasında İstanbul’da sona erdi. Şampiyonaya 81 il genelinden 111 (Down Sendromlu, Otizmli ve Mental) Sporcu mücadele   verdi.

İlimizden şampiyonaya katılan özel sporcularımızdan Ataberk YÜCEL altın, Fatmanur YILDIRIM ve Özgür YILDIZ gümüş madalyanın  sahibi oldu.

Yarışma sonrası 15 Mayıs 2018 tarihinde Özel sporcularımız başarılarını ve mutluluklarını paylaşmak adına  Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Engelli Yüzme Antrenör’ü Anıl BULUT, ile birlikte Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hazan Kadir KARDAŞ'ı makamında ziyaret ettiler.

 Ziyarette  yarışlarda Tekirdağ'ı en iyi şekilde temsil ettiklerini ifade eden BULUT,sporcularının aldığı madalyanın emeklerinin karşılığı olduğunu ve bizler de özel sporcularımızın madalya sevincini gördükçe gururlanıyoruz   sözleriyle ifade etti.

KARDAŞ özel sporcularımıza ''Sizleri müsabakalardaki başarılarınızdan dolayı tebrik ediyorum.Antrenörlerinizin ve öğretmenlerinizin emekleri içinde tebrik ve teşekkür ediyorum.Bu emeklerin karşısında böyle madalyalarla gelmek çok  güzel’’ diyerek özel sporcularımızı ayrı ayrı tebrik etti.