Türkiye Yüzme Federasyonu 2018-2019 yılı  faaliyet programında yer alan ‘’Anadolu Yıldızlar Ligi İl Karmaları Seçme ve 11-12 Yaş İl Vize Müsabakaları  ‘’12-13 Ocak  2018 Cumartesi-Pazar günü Tekirdağ Olimpik Yüzme Havuzunda gerçekleştirildi.

ÖZEL SPORCULAR SEYİRCİNİN BÜYÜK ÇOŞKUSU İLE AYAKTA ALKIŞLANDI.

Müsabaka öncesinde  özel sporcuların madalyaları Tekirdağ Yüzme  Olimpik Yüzme Havuzu Tesis Amiri Abdullah YILMAZ tarafından  takdim edildi.Madalyalarını alan özel sporcularımız tribünlerdeki seyircinin büyük çoşkusu ile ayakta alkışlandı.

1.gün sabah seansının ardından öğleden sonra seromoni gerçekleştirildi. 1. gün akşam seansı Tekirdağ Gençlik ve Spor İl Müdürü Ülkü USLU’nun konuşması ve açılış seromonisiyle start aldı.USLU, konuşmasında tüm sporculara başarı temennilerinde bulundu.

Seromoni de  Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK başta olmak üzere silah arkadaşları ve ebediyete intikal etmiş aziz şehitler ve gaziler minnet ve şükranla anılarak 1 dakikalık saygı duruşunun  ardından istiklal marşı okundu.

2.gün akşam seansının ardından ’Anadolu Yıldızlar Ligi İl Karmaları Seçme ve 11-12 Yaş İl Vize Müsabakaları   sona erdi.

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüzce müsabakada başarılı derece elde eden tüm sporcularımızın başarılarının daim olmasını dileriz.