Dünya Karate Şampiyonası öncesi en önemli prova olarak görülen 05-07 Eylül 2014 tarihlerinde İstanbul Aslı Çakır Alptekin Salonunda gerçekleşen Karate 1 Premier League’in etabı 57 ülkeden 592 sporcunun katılımı ile organizasyon tarihi kayıtlarında ‘rekor’ olarak yer aldı. İlimiz sporcuları Ülkemiz adına katıldığı bu şampiyonada üstün bir performans sergileyerek İlimiz ve Ülkemizi en iyi şekilde temsil etmişlerdir. Bu müsabakalarda İlimizi ve Ülkemizi en iyi şekilde temsil eden sporcularımızın hedefi 2015’te Ekim ayında  Samsun’da yapılacak olan Ümitler gençler ve 21 yaş altı Türkiye Şampiyonasına bugünden itibaren hazırlıklarımıza başlamış durumdayız hedefimiz en az dört sporcu ile Milli takıma katılmak ve Ülkemizi temsil edip istiklal marşımızı tüm Avrupa’ya dinletmek.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğümüzce İlimizi ve Ülkemizi en iyi şekilde temsil eden antrenör ve sporcularımızı tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

Dereceye giren sporcularımız;

Ümit Bayan kata sporcumuz Melek Ecen TAŞCI Şampiyon ve Ümit Bayanlar +54 Kg. Kumitede  2. Olarak iki final oynamıştır.

Ümit bayanlar 47 Kg. Kumite dalında Ayşe İlknur TEMEL ile final oynadık ve 2. Kürsüsüne çıktık. Veterenlar ferdi Kata 35-45 Yaş gurubunda Murat KIROĞLU yarıştı ve 2. olarak şeref kürsüsüne çıkmıştır.

 Ümitler ferdi kumite dalında 52 Kg. yarışan Tuncay KUZU 3. Gençler ferdi kumite dalında 53 Kg. Neşe Kıymet DİKER 3. ve Serhat KARADAŞ 55 Kg. 3. olmuşlardır.