Atatürk'ü Anma  Gençlik Ve Spor Bayramı kutlama töreni saat :10:00 da Sahil Dolgu Alanı Amfi Tiyatro 'da   Tüm Spor branşlarının bulunduğu sporcular, antrenörleri ,Öğrenciler ve Tekirdağ gençliği ile birlikte muhteşem bir bayram kutlama törenine sahne oldu.

Bayram Kutlama Töreni,Gençlik Hizmetleri  Ve Spor İl Müdürü Sayın Hazan Kadir KARDAŞ'ın  19 Mayıs 1919'un 97.yıldönümü açılış konuşması ile başladı.

Konuşmaların ardından öğrenciler tarafından Tekirdağ Valisi Enver Salihoğlu’na Türk Bayrağı ve çiçek takdim edilirken Gençlik Merkezi Resim Kulübü öğrencilerinden Şule ONSEKİZ adlı öğrencinin  takdim ettiği Sayın Vali Enver SALİHOĞLU'nun karakalem çalışması olan  portresi dikkatleri çekti.

Halk oyunları ekiplerinin sahne gösterisi, Tekirdağ Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ekiplerince yapılan judo gösterisiyle devam eden program, Moğolistan Jimnastik Takımının sahne gösterisiyle sona erdi.

 

GENÇLER AKROBATİK HAREKETLERİ HAYRANLIKLA İZLEDİ

Halk oyunları ekiplerinin sahne gösterisi, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ekiplerince yapılan judo gösterilerinin ardından Moğolistan Jimnastik Takımı’nın sahne gösterisi ve hava akrobasi gösterisi büyük beğeni topladı. Moğolistan Jimnastik Takımı’nın ipler üzerindeki çeşitli akrobatik hareketleri ve hava akrobasisi Sahil Amfi Tiyatro alanının dolduran Tekirdağ Halkı ve gençler tarafından hayranlıkla izlendi.