İLİMİZDE 2021 YILININ İLK YÜZME YARIŞI GERÇEKLEŞTİRİLDİ.
‘11-12 Yaş İl Vize ve 13+ Yaş Baraj Geçme Müsabakaları’ 
’09-10 Ocak  2021/ Tekirdağ Olimpik Yüzme Havuzu

 

Türkiye Yüzme Federasyonu 2021 yılı  faaliyet programında yer alan ‘11-12 Yaş İl Vize ve 13+ Yaş Baraj Geçme Müsabakaları’ pandemi koşulları kapsamında sosyal mesafe, hijyen ve maske kullanımı tedbirleri doğrultusunda 09-10 Ocak  2021 Cumartesi-Pazar günü Tekirdağ Olimpik Yüzme Havuzunda 10 kulübün 166 sporcusu ile  gerçekleştirildi.

1.gün sabah seansının ardından öğleden sonra seromoni gerçekleştirildi. Protokolda Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Ahmet ÜZGÜN, Süleymanpaşa Gençlik ve Spor İlçe Müdürümüz Hüseyin MUTLU, Spor Şube Müdürümüz Abdullah YILMAZ, Okul Sporları Şube Müdürümüz Adem HİÇYILMAZ yeraldı.

1. gün akşam seansı Tekirdağ Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Ahmet ÜZGÜN’ün konuşması ve açılış seromonisiyle start aldı. Sayın ÜZGÜN konuşmasında tüm sporculara başarı temennilerinde bulundu.

Seramoni de Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK başta olmak üzere silah arkadaşları ve ebediyete intikal etmiş aziz şehitler ve gaziler minnet ve şükranla anılarak istiklal marşı okundu.

2.gün akşam seansının ardından ‘’11-12 Yaş İl Vize ve 13+ Yaş Baraj Geçme Müsabakaları’’ Müsabakaları sona erdi.

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüzce müsabakada başarılı derece elde eden tüm sporcularımızın başarılarının daim olmasını dileriz.