ÇORLU İLÇEMİZDE GERÇEKLEŞTİRİLEN '' ANADOLU YILDIZLAR LİGİ VOLEYBOL TÜRKİYE FİNALLERİ MÜSABAKALARI’NDA '' 322 SPORCU FİLELERDE MÜCADELE EDİYOR

  Spor Hizmetleri Genel Müdürlüğü 2021-2022 sezonu ‘’ Anadolu Yıldızlar Ligi Voleybol Türkiye Finalleri  Müsabakaları ‘’ 12 -16 Ağustos 2022 tarihleri arasında Çorlu ilçemizin ev sahipliğinde Çorlu Spor Salonunda gerçekleştirildi.

   Anadolu Yıldızlar Ligi Voleybol Türkiye Final Müsabakalarında ;  Adana , Antalya , Ankara , Amasya , Aydın , Bartın , Bursa , Giresun , Gümüşhane , İstanbul (Avrupa ) , İstanbul ( Anadolu ) , İzmir , Kastamonu , Konya , Mardin , Samsun , Şanlıurfa , Tokat , Zonguldak, Van ve ilimiz başta olmak üzere toplamda bay ve bayan olmak üzere 322 voleybolcu mücadele etmek için filelerde yer aldı.

12 Ağustos 2022 tarihinde seremoni açılışı ile başlayan müsabakalarda ,Tekirdağ Gençlik ve Spor  İl Müdürümüz Ahmet ÜZGÜN , Çorlu Gençlik ve Spor İlçe Müdürümüz Abdülkerim KASAP , Çorlu İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin ERDOĞAN’da yer aldı.

Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Ahmet ÜZGÜN , Anadolu Yıldızlar Ligi Voleybol Türkiye Finalleri açılış konuşmasında : ‘’ Sayın Milli Eğitim Müdürüm , çok kıymetli Gençlik ve Spor İlçe Müdürlerimiz ,değerli çalışma arkadaşlarım ,voleybol sporuna gönül vermiş çok kıymetli gençlerimiz , değerli antrenörlerimiz , değerli amirlerimiz ve çok kıymetli velilerimiz Anadolu Yıldızlar Ligi Final müsabakalarına ve açılış seremonisine hoş geldiniz. Tekirdağ’ımıza ve Çorlu’muza hoş geldiniz  sefalar getirdiniz diyorum . Öncelikle kız ve erkek takımlarımızı tebrik ediyorum .  Çok büyük mücadeleler sonucunda bu final grubunda mücadele etme hakkı kazandınız ve sizlere başarılar diliyorum. Özellikle antrenörlerinizi canı gönülden tebrik ediyorum , emekleri çok üzerinizde. Umduğunuzu bularak  güzel anılar biriktirerek Tekirdağ’dan ayrılmanızı ve  emeklerinizin karşılığını almanızı diliyorum .  sağ olun var olun.’’ Diyerek başarı temennilerinde bulundu.

Açılış seremonisi Ulu Önderimiz Mustafa Kemal ATATÜRK ve silah arkadaşları başta olmak üzere ebediyete intikal etmiş ve Türk Sporuna emeği geçmiş tüm şehitlerimiz adına saygı duruşu ve ardından İstiklal Marşının okunması , Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Ahmet ÜZGÜN ’ün açılış konuşması ile sona erdi.

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüzce ‘’ Anadolu Yıldızlar Ligi Voleybol Türkiye Finalleri  Müsabakalarında ‘’ mücadeleye devam eden tüm sporcularımıza başarılar diliyoruz.