İlimizde  Atatürk Spor Salonunda 19 - 24 Mayıs tarihleri arasında  yapılacak olan Basketbol Genç  Erkekler  Türkiye Şampiyonası için Gençlik Hizmetleri Ve Spor İl Müdürlüğünün tüm hazırlıkları tamamlanırken Tekirdağ Basketbol İl Temsilcisi  Şükrü KOŞAR'dan Gençlik Hizmetleri Ve Spor İl Müdürü v. Hazan Kadir KARDAŞ'a  oynanacak  şampiyona için teşekkür ziyareti gerçekleştirildi.
Ziyarette Tekirdağ Basketbol İl Temsilcisi Şükrü KOŞAR  ''Gençlik Hizmetleri Ve Spor İl Müdürlüğünün  büyük destekleri olduğunu ve tesislerin  en iyi şekilde hazırlandığını,vip salonlarından sporcu soyunma odalarına  kadar gereken  hazırlıkların gerçekleşecek şampiyonaya yakışır şekilde yapıldığını görmenin memnuniyetini,tüm çalışmaların tarafınınca takdirle karşılandığını dile getirerek  Gençlik Hizmetleri Ve Spor İl Müdürü v. Hazan Kadir KARDAŞ'a  sonsuz teşekkürlerini ilettiler.

Gençlik Hizmetleri Ve Spor İl Müdürü v.  Sayın Hazan Kadir KARDAŞ bu gerçekleşen ziyarette ''Böyle büyük bir şampiyonanın  Tekirdağ İlimize alınmasında emeği olan  Basketbol Federasyonu İl Temsilcisi Şükrü KOŞAR'a ve ekibine teşekkür ederek  Müsabakaların İlimiz Basketboluna değer katmasından dolayı memnuniyetini dile getirdi.''