Ata´yı Anma ve Kurtuluş Kupası Yelken Yarışları, 13 - 14 - 15 Kasım tarihleri arasında Tekirdağ Yelken İhtisas Kulübü’nde Optimist ve Laser sınıflarına açık olarak yapıldı.

Tekirdağ’ın Kurtuluşu ve ülkemizin kurucusu ulu önder Mustafa Kemal Atatürk’ü anmak için düzenlenen ve dokuz yarış yapılması planlanan kupada rüzgarın yetersizliği sebebiyle sayı birde kaldı.

15 Kasım Pazar akşamı yapılan ödül törenine sporcu ve velilerin yanı sıra Tekirdağ Valisi Enver SALİHOĞLU, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hazan Kadir KARDAŞ, Şube Müdürü Abdülkerim KASAP, İl Temsilcisi Birol UZEL, TYİK Başkanı Eren CİCİOĞLU ve Viskomodoru Emre KARSLI katıldı.

Tekirdağ Yelken İhtisas Kulübü’ne ziyarette bulunan Vali Enver SALİHOĞLU ve beraberindeki heyet tesisleri  gezerken, denize çıkarak eğitimler ve eğitim imkânları hakkında bilgi aldı. Ata’yı Anma ve Kurtuluş Kupası’nda başarılı olarak ödül alan sporcuların madalyalarını takdim etti.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğümüzce başarılı olan sporcularımızı tebrik eder, rüzgarlarının kolayına olmasını dileriz.


Optimist Genel Klasman 
1.Erdem Taşkoparan 
2.Emrah Arzık 
3.Doğukan Ayan
4.Ege Ayyıldızbayraktar 
5.Ali Burak Ünal

Optimist Junior Kategorisi
1.Ege Ayyıldızbayraktar 
2.Ali Burak Ünal 
3.Can Özbilen 
4.Özgür Deniz Anul
5.Ege Noyan Topdemir

Optimist Kızlar Kategorisi
1.Ceren Düşünen

Laser 4.7 Genel Klasman 
1.Sarper Uğur Aytaç 
2.Can Tenekeci 
3.Ataberk Canaz

Laser 4.7 Junior Kategorisi 
1.Sarper Uğur Aytaç

Laser Radial Genel Klasman 
1. Ramiz Berk Lafçı