GENÇLİK VE SPOR İL MÜDÜRÜMÜZ AHMET ÜZGÜN İLE GELECEĞİN TEKİRDAĞ’LI ALTIN KULAÇLARI, ‘’SEM SPOR MALZEMELERİ TESLİM TÖRENİ VE BİLGİLENDİRME TOPLANTISINDA’’ BİR ARAYA GELDİ. 

 Spor dallarına göre spora başlama yaşında bulunan çocuklarımızın eğitim ve öğretimlerini aksatmadan  üst düzey sporcu olarak

 yetişmelerini sağlamak amacıyla kurulan  sporcu eğitim merkezleri ilimizde de 2023-2024 faaliyet yılı kapsamında  1 müdür, 2 memur, 1 antrenör, 1 spor psikoloğu, 1 spor beslenmecisi kadrosu ile  Olimpik Yüzme Havuzumuzun yanında bulunan Süleymanpaşa İlçe Müdürlüğü binamızda, ‘’Sporcu Eğitim Merkezi Müdürlüğümüz’’ olarak faaliyete geçmiştir.

 Sporcu eğitim merkezi yönetmeliği kapsamında yüzme branşı sınavlarını ve şartlarını yerine getirerek eğitim gören 25 bayan ve 30 erkek olmak üzere toplam 55 öğrencimize ve velilerimizin de katılacağı 17 Ocak 2024 tarihinde Günebakan Kız Öğrenci Yurdumuzun konferans salonunda Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Ahmet ÜZGÜN başkanlığında ‘’SEM Spor Malzemeleri Teslim Töreni ve Bilgilendirme Toplantısı ‘’ düzenlendi. Toplantıda, Sporcu Eğitim Merkezi Müdürümüz Burak Şevket TAŞ, Koordinatörümüz İbrahim YÜKSEL,Spor Psikoloğumuz Merve BARAN’ da yer aldı.

Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Ahmet ÜZGÜN: (Sevgili Sporcularımız bugün protokol sizsiniz. Değerli velilerimiz Tekirdağ Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü adına sizlere ‘’Hoş geldiniz’’ diyorum. Gelecek vadeden gençlerimizin emeği    kadar sizlerin de emeği var. Sizlere teşekkür ediyorum. Çocukları spor’a ve yüzme branşına yönlendirdiğiniz için.) konuşmasında duygu ve düşüncelerini dile getirdi.