SEVGİYE GİDEN BİR YOLDA İÇİMİZİ ISITAN

SICACIK BİR PROJE '' ISITAN ELLER''....

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüzce düzenlenen ‘’Isıtan Eller’’ kapsamında Günebakan, Tekirdağ ve Süleymanpaşa yurdumuzun dikiş eğitmenleriyle öğrencilerimizin sevgiyle diktikleri hediyeler‘’Çocuk Evleri Sitesinde’’ kalan çocuklara verildi.

Sevgiye giden bir yolda içimizi ısıtan sıcacık bir projede yer alırken 23 Ocak 2024 tarihinde yolunu tuttuğumuz ‘’Çocuk Evleri Sitesinde’’ çocuklarla buluşarak güzel bir gün geçirdik. Oyunlarla, halaylarla geçen saatlerde şarkılar söylendi, balonlar uçuruldu. Gönüllü öğrencilerimizin katıldığı projede yüz boyama etkinliği de yapılarak ziyaretimiz şölen alanına döndü. 

 ‘’Çocuk Evleri Sitesine’’ gerçekleştirilen ziyarette Eğitim, Sosyal ve Kültürel Faaliyetler Birimi / Protokol, Basın ve Halkla İlişkiler Birimi Şube Müdürümüz Özlem AYGENCEL, Günebakan Kız Öğrenci Yurdu Müdürümüz Ayla KÖMÜR, Tekirdağ Yurdu Müdürümüz Erol TAŞKIN, Yurt personelimiz ve gönüllü öğrencilerimiz yer aldı.

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüzce bizlere  ‘’Çocuk Evleri Sitesinin kapılarını açarak yerinde ağırlayan Tekirdağ Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Sayın Hüseyin ÖZDEMİR’ e ve beraberindeki personeline teşekkür ederiz.