TESFED VODAFONE FREEZONE TÜRKİYE KUPASI

26.11.2019



Türkiye E-Spor Federasyonu tarafından Vodafone FreeZone ana sponsorluğu ve Red Bull sponsorluğunda düzenlenen TESFED Vodafone FreeZone Türkiye Kupası için kayıtlar şu andan itibaren açık! 5 Aralık’a kadar devam edecek kayıt sürecinde, Türkiye’nin neresinde olursan ol mücadeleye katılabilirsiniz.

 

En popüler oyunlardan 6’sının bulunduğu TESFED Vodafone FreeZone Türkiye Kupası’nda ister 5 oyunda takımınla beraber, istersen de 1 oyunda bireysel olarak mücadele edebilirsiniz. İlk resmî espor kupasında bulunan ve ücretsiz katılabileceğin oyunlar.

6 oyunda online elemeleri geçerek finallere kalanlar arasında olursan, 21-22 Aralık tarihlerinde İstanbul, Ataşehir’deki FDR Oyun Merkezi’nde mücadele etme fırsatı yakalayacaksın.

Türkiye Kupasına katılmaya hak kazandığınız takdirde, bulunduğunuz ilin İl Spor Gençlik İl Müdürlüğüne Başvurarak, E-Spor Lisansı çıkartmanız gerekmektedir.

Finallerde mücadele edecek katılımcıların 16 Aralık haftasına kadar esporcu lisanslarını ibraz etmeleri gerekmektedir.

E SPORCU LİSANSI NASIL ALINIR?

Gerekli Belgeler

  • T.C. Kimlik numarası beyanı

                        Kimlik fotokopinizin üzerine “Bu kimlik şahsıma aittir.” yazmanız ve imzalamanız gerekmektedir.

     Sağlık Raporu            

         Bağlı bulunduğunuz aile hekimliğine giderek “Sporcu lisansı” almak istediğinizi belirterek sağlık muayenesi olmanı ve ilgili raporu almanı gerekmektedir.

 Tescil fişi

     Bulunduğunuz ilin “Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü” web sayfasına giderek tescil fişini edinmeniz ve almanız gerekmektedir.

2 adet vesikalık fotoğraf

Evraklarını hazırladıktan sonra, bulunduğunuz ilde Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün sicil lisans servislerine müracaat ederek lisans işlemlerinizi tamamlayabilirsiniz. Bulunduğunuz ildeki Gençlik ve Spor İl Müdürlükleri için www.gsb.gov.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.

TESFED Vodafone FreeZone Türkiye Kupası hakkında detaylı bilgiye www.tesfed.gov.tr/ adresinden ulaşabilirsiniz.