GENÇLİK VE SPOR BAKANLIĞIMIZ İLE ÖZEL EĞİTİM KURUMLARI (ÖZDER) ARASINDA SPORCU ÖĞRENCİLERİN % 100 BURSLU EĞİTİM GÖRMELERİ İÇİN İMZALANAN EĞİTİMDE İŞBİ

24.03.2021

GENÇLİK VE SPOR BAKANLIĞIMIZ İLE ÖZEL EĞİTİM KURUMLARI (ÖZDER) ARASINDA SPORCU ÖĞRENCİLERİN % 100 BURSLU EĞİTİM GÖRMELERİ İÇİN İMZALANAN EĞİTİMDE İŞBİRLİĞİ  PROTOKOLÜ ....

 

Bu protokol ile ulusal ve uluslararası alanda ülkemizi temsil eden ve ödül alan başarılı sporcu öğrencilerin Özel Öğretim Derneği’ne (ÖZDER) üye okullarda %100 burslu olarak eğitim görmeleri, eğitim – öğretim süreçlerinin sporcu öğrencilerin ihtiyaçlarına göre düzenlenmesi, öğrencilerin, kişisel, sosyal ve sportif gelişimlerinin sağlanması amaçlanmıştır.

İmzalanan bu protokol çerçevesinde aşağıda belirtilen olimpik ve paralimpik spor dalları yarışmalarında son 2 yıl içerisinde altın, gümüş ve bronz madalya aldığı Bakanlık tarafından belgelendirilen sporculara, Özel Öğretim Derneği’ne (ÖZDER) üye okulları tercih etmeleri halinde, verilen kontenjanlar dahilinde, sınıflarını geçmek ve spor yaşamına devam etmek kaydı ile diplomalarını alıncaya kadar %100 oranında eğitim bursu verilmesi sağlanacaktır.

 

  Başvuru şartlarını taşıyan sporcularımızın derece tasdiklerinin yapılması için Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüze başvurmaları gerekmektedir.


 

Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Final Eğitim Kurumları arasında düzenlenen sporcu öğrencilerin eğitiminde işbirliği protokolü ...TIKLAYINIZ 

Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Çözüm Kolejleri arasında düzenlenen sporcu öğrencilerin eğitiminde işbirliği protokolü...TIKLAYINIZ.

Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Doğru Cevap Eğitim Kurumları arasında düzenlenen sporcu öğrencilerin eğitiminde işbirliği protokolü...TIKLAYINIZ. 

Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Final Eğitim Kurumları arasında düzenlenen sporcu öğrencilerin eğitiminde işbirliği protokolü...TIKLAYINIZ.

 Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Özel Uğur Okulları arasında düzenlenen sporcu öğrencilerin eğitiminde işbirliği protokolü...TIKLAYINIZ.

 Tekirdağ Özel Eğitim Kurumları Kontenjan Listesi...TIKLAYINIZ.