ERGENE’DE 71 YAŞINDAKİ SEBAHATTİN TURAL’A SPORTİF KATKILARINDAN DOLAYI PLAKET VERİLDİ.

Ergene ilçemizde yaşayan 71 yaşındaki Sebahattin TURAL,sportif etkinliklere katılımı ve spor kültürüne sağladığı katkılar nedeniyle Sayın Kaymakamımız Kadir DUMAN tarafından plaketle onurlandırıldı.

İlçede düzenlenen birçok spor organizasyonunda aktif olarak yer alan Sn. TURAL,yaşına rağmen sporla olan bağlılığıyla gençlere ve çevresine ilham kaynağı olmaya devam ediyor.

Ergene Gençlik ve Spor İlçe Müdürümüz Şenol DOĞRAMACI da Sebahattin TURAL’a spor etkinliklerine verdiği destekten dolayı teşekkür ederek,“Siz, gençlere ve yetişkinlere sporu sevdirmede büyük bir rol oynuyorsunuz.Katkılarınızdan dolayı minnettarız,” ifadelerini kullandı.

Sayın Kaymakamımız Kadir DUMAN, Sebahattin TURAL’ın spor sevgisi ve azmiyle herkes için örnek bir kişi olduğunu belirterek, “Sayın TURAL, sadece fiziksel değil, ruhen de zinde kalmanın en güzel örneklerinden biridir. Bu tutumu hepimize ilham veriyor,” dedi.

TURAL,aldığı plaketin kendisini onurlandırdığını belirterek, “Spor benim hayatımın bir parçası oldu ve bu sevgiyi herkesle paylaşmak istiyorum,” sözleri ile duygu ve düşüncelerini dile getirdi.