Türkiye Futbol Federasyonunun faaliyet programında yer alan 16-21 Ağustos tarihleri arasında oynanacak ‘’Genç Kızlar Futbol Türkiye Şampiyonasında’’Genç Kızlar FutbolTakımımız Beşiktaş A.Ş. Spor Kulübü ,Sakarya Anka Spor Kulübü ,Kemer Futbol Spor Kulübü,Kireçburnu Spor Kulübü ile İstanbul Kağıthane  Stadında  karşı karşıya gelecek.

Karşılaşma öncesi  Gençlik Hizmetleri ve Spor Kulübü Genç Kızlar Futbol Takımımız, Futbol Antrenörü Bekir Ali EREN nezaretinde Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Sayın Hazan Kadir KARDAŞ’a ziyarette bulundular.Sayın KARDAŞ Genç Kızlar Futbol Takımına başarılar diledi.

Genç Kızlar Futbol Takımını başarı dilekleri ile uğurlayan  Sayın KARDAŞ , Gençlik Hizmetleri ve Spor Şube Müdürü Sayın Abdülkerim KASAP,Sicil Lisans Şube Müdürü Sayın Adnan KUZU ile birlikte Hizmet Binasının bahçesinde hatıra fotoğrafı çektirdi.

 Dört gün boyunca sürecek olan  karşılaşmalarda Genç Kızlar  Futbol Takımındaki sporcularımız sırası ile ;Yaren ÇETİN(Takım Kaptanı),Seda DEMİR,Simge DENİZLİ,Tilbe YORULMAZ,Berfin  BAŞARSLAN,Busenur COŞKUN,Çiğdem URUÇ,Damla KOLDAŞ,Dilara YILMAZ,Ebru YAŞAR,Elif SINAR,Fadime İclal GAMLI,Merve Demirtaş,Pınar ÖZCAN yer alacak.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğümüzce karşılaşmada yer alacak her iki Genç Kızlar Futbol takımlarına da başarılar diliyoruz.