Gençlik Haftası kutlamaları, sabah saatlerinde Tekirdağ Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Valilik önünde düzenlenen çelenk sunma töreni ile başlarken Çorlu,Muratlı,Malkara ilçelerimizde de  başlandı.

Gençlik Haftası faaliyetleri kapsamında Muratlı ilçemizde satranç turnuvası,masa tenisi ve voleybol turnuvası,Çorlu ilçemizde futbol müsabakaları,Malkara ilçemizde gençlik koşusu faaliyetleri,satranç turnuvası,oryantring yarışması,bocce yarışması,Atatürk’ü Anma ve Barış koşusu gerçekleştirildi.

Spor etkinlikleri ilimizde ve ilçelerimizde halen devam ederken Gençlik Haftası’na ilişkin basın açıklamasında bulunan Tekirdağ Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hazan Kadir Kardaş, gençlere armağan edilen haftada, yıl içerisinde gençler tarafından yapılan sanatsal ve kültürel etkinliklerin sergileneceğini belirterek, şunları kaydetti: “Filistin’e yapılan saldırılar nedeniyle ülke genelinde yas ilan edildi. Bu nedenle  konser ve eğlenceye yönelik etkinliklerimizi de iptal ettik. Sportif, sanatsal ve kültürel etkinliklerimiz sahil dolgu alanda devam edecek. Faaliyetlerimiz il ve ilçelerimizde devam edecek.

19 Mayıs Pazar günü de sabah saat 10:00’da  kutlama törenimizi gerçekleştireceğiz” şeklinde konuştu.