MİLLİ YÜZÜCÜLERİMİZ  KİEV’DE MULTINATIONS YILDIZLAR REKORUNA İMZA ATTI.

25-27 Ocakta 2021 tarihinde düzenlenen Turkcell Türkiye Uzun Kulvar Milli Takım Seçmelerinde branşlarında en iyi dereceyi elde etmeyi başaran  Tekirdağ Yüzme İhtisas Kulübü yüzücülerinden Nilsu DEMİRAN ve Cansu CANKİ, Multınatıons Yıldızlar Şampiyonasına (Avrupa Yıldızlar Şampiyonası) Ülkemizi temsil etmeye hak kazanmışlardı. Multınatıons Yıldızlar Yüzme şampiyonasında milli takım kafilesinde yer alan sporcularımız bugünde hem ilimiz hem ülkemiz adına bizi tekrar onurlandırdılar.

24-25 Nisan 2021 tarihlerinde Ukrayna’nın Kiev kentinde gerçekleştirilen Multınatıons Yıldızlar Yüzme Şampiyonasında mücadele veren Milli Yüzücülerimiz Zeynep Selin ŞAHİN, Beril ÖZTÜRK, Nilsu DEMİRAN ve Ela Naz ÖZDEMİR ‘den oluşan 4x100m Karışık Bayrak Takımımız,4:18:12’lik derecesi ile Multınatıons Yıldızlar Rekoru kırarak 1.’lik kürsüsünde yer alırken yine müsabakada ezeli mücadelesini veren Milli Yüzücümüz  Nilsu DEMİRAN 100m Kelebek mesafesinde 1:01:91 ‘lik derecesi ile Multınatıons Yıldızlar Rekoru kırarak, müsabakayı 1. olarak tamamlamayı başardı.

Milli yüzücümüz Cansu CANKİ de ,400m Karışık mesafesinde 5:12:20’lik derecesi ile 3’lük kürsüsünde yerini aldı.

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüzce sporcularımızı ve sporcularımızın üzerlerinde emeği geçen TEYİK Antrenörü Sinan SAYGI’ yı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.