ÖZEL MİLLİ ATLETİMİZ EMİRHAN AKÇAKOCA' DAN YİNE YENİDEN 3.'CÜ DÜNYA REKORU, HEM İLİMİZ HEM ÜLKEMİZ ADINA TARİHE ATILAN 3.'CÜ ALTIN İMZA...

Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu'nun Antalya'da düzenlediği Trisome Oyunları'nda uzun atlamada 4.27'lik derecesiyle dünya rekoru kıran Özel Milli Atletimiz Emirhan AKÇAKOCA'yı,Tekirdağ Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüzce büyük bir coşkuyla karşıladık.
Süleymanpaşa ilçemizdeki eski otogarda gerçekleştirdiğimiz karşılama töreninde,
Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Ahmet ÜZGÜN,Şube Müdürlerimiz,Spor Uzmanlarımız ve diğer yetkililer de yer aldı.

Özel Milli Atletimiz Emirhan AKÇAKOCA ve Özel Sporcular Atletizm Antrenörümüz Lokman ÖKSÜZ, ilimizde konvoy eşliğinde gezdirilirken halkımız tarafından alkışlarla karşılandı.

Gençlik ve Spor İl Müdürümüzün Basın Mensuplarına verdiği demeçte, 'Öncelikle çok heyecanlıyız, çok mutlu olduk. Emirhan ve hocasını bugün burada hep beraber Tekirdağlı hemşerilerimizle beraber karşılıyoruz. İnşallah güzel bir konvoy yapacağız, biz gurur duyuyoruz. Tekirdağ’ımızın ismini ve Türkiye Cumhuriyetimizin ismini Emirhan duyurmaya devam ediyor. İstiklal marşımızı ezberletmeye, Al bayrağımızı göndere çekmeye devam ediyor.Emirhan’ın başarısında özellikle emeği geçen başta annesi ve babası, yıllarca beraber çalıştığı antrenörü değerli hocamızı canı gönülden tebrik ediyorum. Gençlik ve Spor Kulübümüzün sporcusu Emirhan’la gurur duyuyoruz,duymaya da devam edeceğiz'şeklinde sözlerini dile getirdi.

3.kez Dünya rekoruna imza atan Özel Milli Atletimiz Emirhan AKÇAKOCA'da yaptığı açıklamada,'Yarışmamız çok zordu, ama biz başardık. Biz buraya gelmeden önce hatta söz vermiştim 10 tane madalya toplayacağıma. Bunu yaptım, başardım. Şimdi öteki yarışa daha hevesli gideceğim. Öteki yarışta da başaracağıma inanıyorum sözümüzde duracağıma ve hocamın yüzünü kara çıkarmayacağıma söz veriyorum'diye konuştu.

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüzce hem ilimiz hem ülkemiz adına bizi onurlandıran Özel Milli Atletimiz Emirhan AKÇAKOCA'yı ve üzerinde emeği geçen Özel Sporcular Atletizm Antrenörümüz Lokman ÖKSÜZ'ü kutluyor, başarılarının daim olmasını diliyoruz.