Ankara Eryeman TOHM merkezinde yapılan Şampiyona kıyasıya mücadeleler veren Özel Sporcular madalyalarını aldı.

Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu tarafından düzenlenen Türkiye Şampiyonası yarı finallerinde mücadele eden Tekirdağlı özel sporcu Ataberk Yücel mücadele ettiği 4 dalda da altın madalya kazanarak Türkiye Finallerine kalmıştı.

Alanya’da gerçekleştirilen yarı finallerde Tekirdağ’ın gurur olmayı başaran Ataberk Yücel`;
 25 Nisan 2015 tarihinde  
Ankara Eryeman TOHM merkezinde 55 kulüpten 81 sporcunun katılımıyla başlayan Özel Sporcular Türkiye Yüzme Şampiyonasınasına katılarak  200m Karışık ,50m Serbest,50m Kelebek ve 100m Serbest kategorilerinde altın madalya alarak Türkiye Şampiyonu oldu.

Şampiyona hakkında açıklama yapan Federasyon Asbaşkanlarından Ensar KURT ; Yüzme Türkiye Şampiyonamız sorunsuz ve güzel bir şekilde sonuçlanmıştır,sporcularımızın mutluluğunu gözlerinden görebilmekteyiz amacımız buradan paralimpik oyunlara daha fazla sporcular ile katılmak ve başarı elde etmek dedi.

Tekirdağlı özel sporcularımızdan Özgür YILDIZ , 50m Sırt,50m Serbest 'te Türkiye 5.cisi ,100m Serbestte Türkiye 6.cısı olarak sıralamada yeraldı.

  Gençlik Hizmetleri Ve Spor İl Müdürlüğümüzce  özel sporcularımızı ve emeği geçen Antrenörlerimizi yürekten kutluyor ,başarılarının devamını diliyoruz.