18-21 Şubat tarihlerinde İsveç'in Helsingborg şehrinde 57 ülkeden 1500 den fazla elit sporcunun yarıştığı "WT 5.President's Cup" (Dünya Taekwondo Federasyonu Başkanlık Kupası) yapıldı. Bölge Antrenörlerimiz Oğuzhan TOKGÖZ ve Vural AYAZ'ın Milli Takım antrenörü olarak görev aldığı turnuvada Milli Takımda yer alan üç sporcumuz da kürsüde yer almayı başardı.

Işıl ZAFER  ve Oğuz TOKGÖZ  ikinci olarak gümüş madalyanın sahibi olurken aynı zamanda  Eylül ayında Estonya'da yapılacak Ümitler Avrupa Şampiyonasına direkt katılma hakkı da kazandılar. Sudenaz KAYA da 3.olarak bronz madalyanın sahibi oldu.

   Işıl ZAFER 59kg genç bayanlarda 1.turu bay geçti, 2. turda Hırvat rakibini 21-0 yenerken Rus rakiplerini çeyrek finalde 10-9 ve 18-2 ile geçerek Finale yükseldi. Finalde Yine Rus rakibe son anda 3-6 yenildi ve ülkemize Gümüş madalya kazandırdı.

   Oğuz TOKGÖZ  78kg Genç Erkeklerde 1. turu bay geçti, Çeyrek finalde İtalyan rakibini 16-6, Yarı finalde İngiliz rakibini 17-5 yenerek çıktığı finalde 15 gün önceki sakatlığının nüksetmesiyle Ukraynalı rakibine yenilerek ülkemize gümüş madalya getirdi.

   Sudenaz KAYA  41kg Yıldız Bayanlarda İlk turu bay geçti, 2. turda Fransız rakibini 16-5 yendi, Çeyrek finalde Rus rakibini 19-18 yendi, Yarı finalde ise Danimarka’lı rakibine 23-36 yenilerek ülkemize bronz madalya getirdi.

   Türkiye  Takım halinde turnuvayı 2. olarak tamamladı.