TÜRKİYE BUZ PATENİ FEDERASYONU BAŞKANI SN GÖKHAN ÖZDEMİR,MAKAMINDA KENDİSİNİ AĞIRLAYAN GENÇLİK VE SPOR İL MÜDÜRÜMÜZ AHMET ÜZGÜN’E TEMSİLİ ARTİSTİK BUZ PATENİ FİGÜRÜNÜN YER ALDIĞI PLAKETİ TAKDİM EDEREK BUZ SPORLARININ GERÇEKLEŞECEĞİ BİR SPOR TESİSİNİN İLİMİZ GENÇLİĞİNE HİZMET EDECEK OLMASINDAN MEMNUNİYET VE ŞÜKRANLARINI DİLE GETİRDİ.

Gençlik ve Spor Bakanlığımızın tarafından yatırım programına alınarak ilimizde yapımı tamamlanan buz pateni pisti önümüzdeki  günlerde  Süleymanpaşa  gençliğinin hizmetine sunulacak.

Hizmete sunulacak olan buz pateni pistinin bölgemizde tek olması ve Tekirdağ ilimizin Balkanlara açılan kapısının bulunması Ulusal ve Uluslararası müsabakaların gerçekleşeceği sinyalini şimdiden vermektedir.

Bugün bir dizi ziyaret  ve temaslarda bulunmak üzere ilimize gelen  Türkiye Buz Pateni Federasyonu Başkanı Sayın Gökhan ÖZDEMİR’ i karşılayan Süleymanpaşa Belediyesi  Başkanımız Sayın Cüneyt YÜKSEL ve Gençlik ve Spor İl Müdürümüz  Ahmet ÜZGÜN  istişarelerde bulundular.

 Sayın ÖZDEMİR ,makamında kendisini ağırlayan Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Ahmet ÜZGÜN ’e  temsili artistik buz pateni figürünün yer aldığı  plaketi  takdim ederek  buz sporlarının gerçekleşeceği bir spor tesisinin Tekirdağ’ lı çocuk ve gençlerimize hizmet edecek olmasından memnuniyet  ve şükranlarını dile getirdi.